divendres, 29 de juny del 2018

PISCINA I CREUETA DEL COLL

Conxa Garcia.     Ja hem parlat des d’aquest blog de la importància del Parc de la Creueta del Coll per al barri.  Hi ha un abans i un després de la seva obertura al veïnat. Però no sembla que això es tingui massa en compte, perquè cada any ens trobem amb una cosa o altra que impedeix que el seu llac-piscina s’obri el dia assenyalat, amb els inconvenients que això significa per a les persones que en gaudeixen: veïnes i veïns i gent d’altres indrets del voltant. Això provoca la corresponent pèrdua de confiança en unes instal.lacions que no saps mai si hi podràs comptar-hi.
Vaig anar-hi amb el meu nét i s’hi van passar més persones preparades per al bany amb mainada que, com nosaltres, es van trobar amb la sorpresa que no es podia utilitzar, malgrat ja feia dues o tres setmanes que estaven adequant el recinte de la piscina, netejant-la  i, se suposa, fent les proves pertinents per omplir-la i posar-la a disposició del veïnat que l’esperem amb candeletes. També hi fan estades els casals d’estiu infantils, habitualment.
Vaig preguntar i em van dir que hi havia una fuita gran d’aigua. Hi havia uns quants operaris treballant-hi que em van dir que estaven intentant solucionar el problema el més aviat possible. La piscina va ser refeta de nou, pilotada en columnes i sembla ser molt segura com infrastructura, així que no s’entén gaire això de la fuita. Potser caldria revisar-la amb més temps per no trobar-se problemes a darrera hora, oi?
La gent de Parcs i Jardins no es pot dir que no els vegis mai per allà, sempre hi ha algú fent alguna cosa i quan els desperfectes que van causar uns malfactors van retirar les peces trencades, etc.  Sembla ser que van fer una conducció d’aigua no fa gaire. Però, malgrat que està aprovada una renovació integral, per primera vegada des de la seva inauguració, aquesta no ha començat i convivim amb, terres aixecats, forats d’arbre sense arbre…
Cal que el Parc estigui sempre en condicions, que es faci, d’una vegada, la rehabilitació intregral, que la piscina pugui obrir el dia que toca i que després de cada estiu, moment de màxima utilització, es facin les accions de manteniment necessàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada