dijous, 12 d’octubre del 2017

EL CENTRE CÍVIC EL COLL-LABRUGUERA FA 25 ANYS!

Comunicadores del Coll.  El nostre Centre Cívic  celebra els seus primers 25 anys. Del 15 al 29 de setembre s’han programat tot un seguit d’activitats per commemorar la trajectòria d’aquest equipament tan estimat al barri d’El Coll, des d’exposicions a una gran festa. I entre d'altres activitats, la  presentació de la web doc de La Bruguera.

En l'exposició fotogràfica de 25 persones que han passat pel Centre, podeu veure la nostra companya M. Carme Martínez Femenías que diu que el Centre  Cívic és un lloc de recolliment, on es fan amistats i es retroben d'altres,  amb veïns i veïnes que potser has deixat de veure durant un temps. També és un espai de creixement  personal després de la jubilació.

La Maud Franzén troba que és un lloc on relacionar-te amb altres persones amb diferents inquietuds i per participar en diferents grups de treball que volen millorar el barri. Li sembla molt important la tasca que es fa amb la Primavera Verda. És molt important tenir un equipament d'aquest tipus prop de casa.

El nostre petit grup, vol felicitar totes les persones que han passat per l'organització del Centre, per exemple la nostra comanya Conxa Garcia recorda amb molt d'afecte la Magda Marès, amb qui ja va col.laborar en la primera edició de la celebració del 8 de març, ara fa dotze anys; també  totes recordem la Natàlia  Bosch i què dir de la Paula Cosp, per sort encara podem comptar amb ella! La Paula és una noia vital, que dóna alegria, empenta i idees a dojo. També les companyes que s'hi van afegir fa menys temps, però que són molt valuoses, com la Montse  Morente, la Yaiza Macias Collado i ara la Laura Sellarés.

Tenim la sort que la direcció del centre recau en el Xavi Franch, gran persona, gran amic i gran dinamitzador; una persona que sempre suma i fomenta la cohesió entre entitats i entre el veïnat.  Sense ell tota la tasca de la recuperació de la història de La Bruguera, en un local de la qual té la seva seu el Centre Cívic, potser no hagués arribat  a tenir la importància  i l'envergadura  que ha assolit. També la Primavera verda i la difusió de la lluita per tenir un barri verd i la necessitat de la millora del medi ambient, com tantes altres coses.

El Centres Cívics són un lloc de trobada, que ofereixen activitats per a la gent gran, per a la mainada, per als joves, de fet per a tothom. Ens ofereixen activitats culturals: música, pintura, conferències... I d'altres per exercitar el cos i la ment.

Tot el veïnat ens hem de felicitar per aquests 25 anys!  I que siguin molts més !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada