diumenge, 5 de març del 2017

Des de l'Àula Ambiental del bosc Turull ens arriba una proposta molt interessant,  tot sumant-se a la celebració del  dia Mundial de la Dona recuperant l'esperit de les nostres avantpassades, bruixes i trementinaires:
Dissabte 11 de març, d' 11 a 13.30h-  PLANTES DEL NOSTRE ENTORN. LA FARMACIOLA DE LA DONA. A càrrec de Roser Torres, biòloga.
Preu: 5 eur. Places limitades! Inscripcions: aula@boscturull.cat o al 93 213 39 45.
"Farem una passejada pel bosc de l'equipament per reconèixer les plantes que hi creixen i conèixer quines podrien formar part de la "farmaciola natural de la dona". Tot seguit elaborarem remeis casolans (que ens els podrem endur a casa) seguint els usos que tradicionalment han tingut aquestes plantes per tractar processos o afeccions de les dones".   No t'ho perdis!
cartell-en-moviments-dones-barnaTambé el dijous 23 de març, a les set de la tarda, al Centre Cívic El Coll-La Bruguera i organitzat per Programes de Memòria de l'Ajuntament de Barcelona, es fa el Debat "El nostre cos. Les nostres vides", moderat per Julia Ojue i la participació de Raquel Osborne i  Leonor Taboada,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada