diumenge, 5 de març del 2017

aDONA't, 11enes. Jornades Feministes del Coll

Del 3 al 12 de març del 2017, per tant, la setmana vinent, la Comissíó que organitza aquestes activitats, des de fa onze anys, al Centre Cívic El Coll-La Bruguera, i en la qual hi participem activament, us convida a participar-hi
Es tracta d’unes jornades obertes a tothom i organitzades per entitats i serveis del barri del Coll., que es faran a la seu del Centre Cívic, excepte la Caminada i la Collçotada, que es farà a la Pl. Laguna de la Nao.  Us oferim un seguit de possibilitats diferents , que esperem que us interessin i hi participeu: exposicions, cine-fòrum, concerts… que tindran com a eix central la rebel-lió de les dones que lluiten des de sempre per fer sentir la seva veu.
Divendres 3 de març, a les 20h. Taller “L’experiència de ser homes; Explorant les masculinitats“.  A càrrec de l’Associació Cúrcuma.
DILLUNS 6 de març, a les 17h. Taller “Ni prínceps blaus ni princeses promeses“. Adreçat a familiars i educadors. A càrrec de l’ Associació Candela.
DIMECRES 8 de març, a les 19hEXPOSICIONS “Mares, àvies, germanes, amigues...” i “Imatges per pensar“.
A les 19:30h. Inauguració de l’exposició i passi de l’AUDIOVISUAL: 13 Dones del Coll, amb pica-pica final.
DIJOUS 9 de març, A les 17h i a les 20h. (doble projecció). CINE-FÒRUM: amb el film Sufragistes. a càrrec de Drac Màgic.
DIVENDRES 10 març, a les 17:30Vindicacionsteatre de petit format, A càrrec de Trama Serveis Culturals.
DIUMENGE 12 de març, a les 10:30h: PASSEJADA HISTÒRICA. Punt de trobada: Església de la Mare de Déu del Coll.  A càrrec del Grup d’Estudis del Coll i Comunicadores del Coll.  (Inclou visita a la Casa Sansalvador)
12:30h.  COLLÇOTADA, Jornada Feminista amb tallers, calçots, espectacles i sorpreses. Lloc: Pl. Laguna de Lanao. Compra de Tiquets al Centre Cívic. A càrrec de la Comissió de Joves del Coll.
US ESPEREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada