dilluns, 20 de juny del 2016

Que es va dir a la Presentació de Salut de El Coll, Vallcarca i Penitents?

El passat 8 de Juny va tenir lloc la Presentació del Diagnòstic de Salut de El Coll, Vallcarca i Penitents, al Alberg Mare de Déu de Montserrat. Segurament ja haureu sentit a parlar d'aquest esdeveniment o possiblement hi veu estar. De totes maneres, us recordem el que va succeir i els resultats obtinguts durant la jornada. 
  

 
La presentació del Diagnòstic va començar al Auditori de l'Alberg. Allà, el Regidor del Departament de Gràcia, Eloi Badia, va donar la benvinguda als assistents. Tot seguit, l' Ivana, profesora del Centre Cívic del Coll i en Josep Mª, del poliesportiu, van explicar en que consisteix la Taula Comunitària del Coll i com s'integra al Diagnòstic realitzat per l'ASPB.

Més tard, l'Agència de Salut Pública va descriure el proces del diagnòstic on els participants podien anar seguint la informació mitjançant un petit dossier que se'ls hi va donar a l'entrada. Per acabar, Yaiza, de la Taula Comunitària del Coll i Anna, de la Fundació Surt, van començar a desenvolupar una graella on es mostraven els punts més rellevants que s'havien extret del diagnòstic.

Tot seguit els assistents es van  van dividir en quatre grups de treball, per tal de extreure'n de cada grup les tres coses més prioritàries de la graella.  Al final es va fer una posada en comú de tots els grups i com a resultat es va obtenir:
  • Aïllament de la Gent Gran
  • Equipaments públics i espais de cohesió  
Tots els assistents estaven d'acord a que molts dels temes inclosos a la graella es relacionaven.

L'acte va concloure amb la tècnica del barri, Merche Avilès i el tècnic de Vallcarca-Penitents, Francesc Roma. Per acabar, es va oferir als assistents un pica-pica al càrrec del CAP Vallcarca-St .Gervasi.

Aquests temes continuen sent el tema prioritari a les comissions de Salut, per tal de posar una solució efectiva pels veïns del barri. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada