dilluns, 30 de maig del 2016

SANTI ****

Conxa Garcia.  El Santi és un nen que fa tercer de primària a l’Escola Montseny del Coll. Té un trastorn de l’Espectre Autista (TEA), un trastorn del desenvolupament. Gràcies a una teràpia, tan efectiva con costosa, ha fet avenços increïbles, que li han permès estar escolaritzat en un centre “ordinari”.
La seva mare, la Corinne, ens explica que havia tramitat i cobrava l’ajut de la Llei de Dependència, però la retallen i el nen ha millorat, li han revisat i ara estan rebent una paga molt minsa. A més, mentre es tramita el canvi de valoració i cobrament, no reben res. Ha fet un recurs al Consorci de Serveis Socials fa més de 5 mesos. Aquesta Llei comencem a pensar que  no la retiren per no semblar inhumans. Mentrestant el Santi somia que vol conduir un tren i la seva mare vol que algun dia ho pugui fer.
Sortosament hi ha molta solidaritat al col.legi del Santi. Sense teràpia el Santi no continuarà millorant, per tant no la pot deixar. Va sorgir la idea idea, d’un pare d’un company de classe, de muntar una caminada solidària per Collserola: El camí de la bona estrella*. L´AMPA de L´Escola els ha avançat el diners perquè poguessin encarregar i vendre una bossa de roba de record per recaptar més fons. La Caminada és el proper 5 de juny, començarà a les 9:30h al Pla dels Maduixers. Inscripcions: elcamidelabonaestrella@gmail.com. Més informació: #santiwilldriveatrain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada