divendres, 22 d’abril del 2016

BANC SOLIDARI DE MATERIAL ORTOPÊDIC

Conxa Garcia.  El Banc Solidari de Material Ortopèdic d’ASENDI Nou Barris (Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat), és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 2007, formada per persones voluntàries i solidàries del barri de Porta al districte de Nou Barris.
El seu objectiu és contribuir a l’autonomia i el benestar de les persones amb discapacitat. Per una banda, realitzen activitats de sensibilització envers la discapacitat per crear una societat inclusiva, i per una altra, faciliten de manera temporal i solidària material ortopèdic reutilitzat a través del Banc Solidari de Material Ortopèdic (BSMO), obert també als altres districtes.
El BSMO és el resultat de la solidaritat de les persones i les entitats dels barris que faciliten material ortopèdic que ja no fan servir però que volen que torni a ser útil per a d’altres persones que el necessitin. Davant les necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat i el creixement del col·lectiu de persones amb alguna dependència, per a certes activitats de la vida diària, s’han vist motivats a trobar noves formes de col·laboració per consolidar una xarxa comunitària i solidària, per contribuir a l’autonomia i el benestar de les persones. amb suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat/Ajuntament de Barcelona.
La solidaritat fa possible l’existència d’iniciatives com aquesta. Contacte: 93 681 30 32 o 638 493 183-Web: www.asendinb.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada