dimarts, 2 d’octubre del 2012

Concurs de Còmics Coll Fantasy 2012

Concurs de Còmics Coll Fantasy 2012 (Termini fins el 24-10-12)

Us fem arribar les bases del nou concurs de còmic i il•lustració que enguany engeguem dins del 7è cicle d’activitats de fantasia i ciència ficció del Coll, COLL FANTASY.

Us animem a participar i que en feu difusió, esperant que us engresqui la proposta. Una selecció de les obres presentades s’exposaran al CC dins de la programació del cicle, el 8 al 30 de novembre. La inauguració serà el dijous 8 de novembre, a les 20 h i l’entrega de premis el dijous 22 de novembre a les 20 h

Tema SUPERHEROIS

BASES DE PARTICIPACIÓ

Participants

La participació és gratuïta i oberta a tothom. No es pot presentar més d’una obra per persona icategoria. Les obres han de ser originals i inèdites. No pot participar cap persona directa o indirectament relacionada amb el jurat. En cap cas es podran valorar obres que atemptincontra la dignitat de les persones i els drets fonamentals, d’acord amb la llei vigent.

Categories i temàtica
Infantil: 3-7 anys - Dibuix
Imagineu-vos que sou un superheroi o superheroïna i que teniu el poder que més us agrada per lluitar contra els “dolents”.

Primària: 8-12 anys - Còmic (historieta)
Teniu la oportunitat de crear una història on salveu el vostre entorn de tot allò que el fa malbé: la contaminació, la guerra, la intolerància, etc. Deixeu volar la vostra imaginació i presenteu-nos el vostre heroi o heroïna.

Adolescents: 13-16 anys - Còmic (historieta)
Crea la teva historieta; salva el món a la teva manera i mostra’ns la teva imaginació icreativitat.

Joves i adults: a partir de 17 anys - Còmic (historieta)
Presenta’ns la teva historieta amb la idea que tinguis de superheroi.

Premis

Infantil: val de 20€ per comprar a la botiga ABACUS

Primària: val de 30€ per comprar a la botiga ABACUS

Adolescents: val de 50€ per comprar a la botiga FNAC

Joves i adults: val de 100€ per comprar a la botiga FNAC i un any de subscripció al Taller d’Art Cultura i Creació ( TACC )

Premi del públic: val de 30€ per comprar a la botiga FNAC

Els premis poden quedar deserts si el jurat creu que la qualitat o els continguts no sónadequats al concurs.

Obres i format de presentació

Infantil, Primària i Adolescent: 1 pàgina Din A4. A la part del darrera del foli caldrà posar el pseudònim. S’haurà d’entregar dins un sobre amb un altre document amb el nom sencer i telèfon de contacte.

Joves i adults: 2 pàgines Din A4. A la part del darrera del foli caldrà posar el pseudònim.

S’haurà d’entregar dins un sobre amb un altre document amb el nom sencer i telèfon decontacte.

Jurat

Els membres del jurat són:

1 representant de Serveis personals del districte de Gràcia
1 representant del CC El Coll
1 professional del sector del còmic


Termini de presentació

La data límit de presentació d’obres és el 24 d’octubre de 2012, al .Centre Cívic el Coll-La Bruguera, al Punt de Dinamització Infantil (C/L’Aldea, 15) o al Casal de Joves i espai Multimèdia del Coll (C/ Duran i Borrell, 24)

Veredicte i lliurament de premis
Els premis es lliuraran el dijous 22 de novembre, a les 19.30 h al centre cívic El Coll – LaBruguera.

Exposició
Els treballs s’exposaran al centre cívic, del 8 al 30 de novembre (inauguració dijous 8 a les 20h), dins del cicle Coll Fantasy 2012.

Protecció de dades
Li recordem que, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, les dades personals que ens ha facilitat queden incorporades a un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que és la responsable.
Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que hagi facilitat dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir el consentiment pel tractament d’aquestes. Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació,cancel•lació i oposició al tractament de dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment. En el seu cas pot sol•licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.

Drets i autoria
Els autors i les autores cedeixen els drets de reproducció i comunicació pública com a imatgesguanyadores del concurs al Centre Cívic el Coll - La Bruguera.

Els concursants obtindran l’autorització dels drets d’imatge escaients, en el seu cas. Qualsevol conflicte vers els mateixos suposarà l’incompliment de les presents bases i per tant , l’exclusió del concurs. La problemàtica en aquesta matèria suposarà la retirada de l’obra per part dels organitzadors. Els drets esmentats no suposen cap contraprestació econòmica a l’autor.
Nota
L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas necessari, informant als participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada